از شبکههای اجتماعی خسته شدهاید؟ فرصت ندارید صدها سایت و وبلاگ و روزنامه را برای یافتن خبرهای زنان زیر و رو کنید؟ هر هفته بهصفحه خبرنامه ماچولند سر بزنید یا اینجا در خبرنامه ثبت نام کنید تا از مهمترین خبرهای حوزه زنان و برابری جنسیتی در هفتهای که گذشت باخبر شوید.
نقش پررنگ زنان در کاهش مخاطرات بلایای طبیعی
ساعت۲۴ -معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، در دیدار با شمشاد اختر، معاون دبیر کل سازمان ملل که برای حضور در نشست شورای حکام اسکاپ و تشکیل مرکز اپدیم در ایران حضور یافته بود، بر تعامل ایران با کشورهای منطقه برای بهبود اوضاع اقتصادی و اجتماعی تاکید کرد.
معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، در دیدار با شمشاد اختر، معاون دبیر کل سازمان ملل که برای حضور در نشست شورای حکام اسکاپ و تشکیل مرکز اپدیم در ایران حضور یافته بود، بر تعامل ایران با کشورهای منطقه برای بهبود اوضاع اقتصادی و اجتماعی تاکید کرد.
مهرخانه- معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: حدود ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد و در این راستا در معاونت امور زنان کارگروهی تشکیل داده و سعی کردهایم طرح و برنامهای ملی برای زنان سرپرست خانوار تدوین کنیم. قرار است پرتالی راهاندازی شود تا اطلاعات این افراد به طور دقیق ثبت شود و در راستای این اطلاعات، آموزشها و حمایتهایی برای زنان سرپرست خانوار در این سامانه پیشبینی میشود تا مطابق این برنامه، حمایتهای خود را به این زنان ارائه دهیم.
٢٩ نفر از معترضان به حجاب اجباری در تهران بازداشت شدهاند
بیبیسی- پلیس تهران میگوید ٢٩ نفر از کسانی که در اعتراض به حجاب اجباری در ایران روسریهای خود را برداشتهاند در تهران بازداشت شدهاند. بنا به اعلام پلیس تهران این افراد به مراجع قضایی در ایران تحویل داده شدهاند. پلیس این معترضان را “فریب خوردگانی” نامیده که تحت تاثیر “فراخوان شبکههای ماهوارهای تحت عنوان چهارشنبه سفید” دست به اعتراض زدند. در روزهای اخیر چندین زن جوان در ایران با ایستادن روی سکوهایی در خیابان روسری خود را در آورده و مانند پرچمی به سر چوب زدهاند.
«وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی» برای دختر دوم خیابان انقلاب
رادیو فردا- نسرین ستوده، وکیل و مدافع ایرانی حقوق بشر، از بازداشت و زندانی شدن زن جوانی خبر داد که به «دختر دوم خیابان انقلاب» معروف شده است. خانم ستوده روز سهشنبه، دهم بهمن، در گفتوگویی با رادیو فردا اعلام کرد که برای نرگس حسینی، پس از بازداشت «قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی» صادر شده است. به گفته خانم ستوده، او وکالت این زن جوان را بر عهده گرفته است. براساس تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، «زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا از ۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد».
تکثیر دختران خیابان انقلاب در دیگر شهرهای ایران
زیتون– اعتراض به «حجاب اجباری» محدود به تهران باقی نماند. زنان جوان ایرانی امروز در دیگر شهرهای کشور نیز شال یا روسری خود را بر سر چوب زدند و با ایستادن بر بلندی به «حجاب اجباری اعتراض کردند. تصاویر این زنان جوان از شهرهای تهران٬ ورامین٬ ساری٬ کرمان و مشهد بارها در رسانههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شد. تصویر زن مشهدی اما توجه بیشتری جلب کرد. زنی محجب به حجاب کامل اسلامی (چادر) که برای همراهی با معترضین به «اجبار در پوشش» با یک شال بر سر چوب بر بلندی ایستاد.
ایلنا- عضو فراکسیون امید با بیان اینکه خمیرمایه خلقت، عدالت است و اگر عدالت نباشد، جامعه از بین میرود، گفت: در اواخر دولت احمدینژاد، زنان را به خانه فرستاده بودند و میخواستند حذف کنند در حالی که زنان باید تقویت شوند زیرا تقویت آنها موجب تقویت خانواده میشود.
نماینده مجلس: دختران خیابان انقلاب، نتیجه «اشتباه ما» بود
رادیو فردا- سهیلا جلودار زاده، نماینده مجلس از تهران، حرکت اعتراضی شماری از زنان ایرانی که به «دختران خیابان انقلاب» شهرت یافته است را نتیجه «تنگنای غیرلازم»، «فشارها» و «رفتار اشتباه» حکومت دانست.سهیلا جلودار زاده، نماینده مجلس از تهران، حرکت اعتراضی شماری از زنان ایرانی که به «دختران خیابان انقلاب» شهرت یافته است را نتیجه «تنگنای غیرلازم»، «فشارها» و «رفتار اشتباه» حکومت دانست. به گزارش خبرگزاری ایلنا، خانم جلودار زاده در مراسمی در تهران که چهارشنبه شب یازدهم بهمن، برگزار شد، با اشاره به «دختران خیابان انقلاب» گفت: «زمانی برای زنان محدودیت قائل میشدیم و آنها را زیر تنگنای غیرلازم قرار میدادیم. همین مسئله موجب شد تا این فشارها طغیان ایجاد کند و دختران خیابان انقلاب روسریهایشان را سر چوب بگذارند». این نماینده مجلس تاکید کرد: «این کارها به خاطر رفتار اشتباه ماست».
مطهری: هیچ اجباری برای حجاب زنان در جامعه دیده نمیشود
ایسنا- نایب رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به حضور برخی زنان بدون حجاب در برخی معابر گفت: هیچ اجباری برای حجاب زنان در جامعه دیده نمیشود و بسیاری از آنان با هر وضعی که دوست دارند در جامعه حضور پیدا میکنند پس اجباری در کار نیست. علی مطهری در جمع خبرنگاران پارلمانی ادامه داد: اینکه چهار نفر روسری خود را هوا میکنند، اتفاق مهمی نیست. اگر قرار بر مساله مهمی باشد باید پرسید که چرا دولت در رعایت حجاب نظارت کافی ندارد؟
وی در عین حال متذکر شد: مشکل امروز کشور حجاب نیست و بانوان کم و بیش حجاب را رعایت میکنند و ما هم قائل به سختگیری نیستیم.
گفتگو با پسری که حامی دختران انقلاب شد
ایران وایر- حدود یک ماه از روزی گذشته است که «ویدا موحد» روی سکویی در خیابان «انقلاب» رفت و شال سفید به چوبی بست و در هوا تکان داد. حالا او را به نام «دختر خیابان انقلاب» می شناسند. چند دختر جوان دیگر هم در اوایل بهمن ماه در حمایت از او، در خیابان های مختلف ایران شال به چوب بستند و به حجاب اجباری اعتراض کردند. در پی این حرکت، مردانی هم به جمع این اعتراض مدنی پیوستند؛ مردانی که شاید هیچ از حجاب اجباری ندانند اما در نزدیکان خود محدودیت های جنسیتی را لمس کرده اند.
«یک روز با حجاب» هشتگی که جهانی شد +عکس
دانا- اول فوریه به عنوان «روز جهانی عفاف و حجاب» تبدیل به پویش مهمی برای زنان مسلمان در جهان شده است، این رویداد امسال برای هفتمین بار در جهان برگزار می شود. «یک روز با حجاب» نام یک روز در سال است که امسال وارد هفتمین سال خود میشود. همه شرکت کنندگان در این پویش تجربه مثبتی دارند و سالانه هشتگworldhijabday# رشد بیشتری میکند. اول فوریه به عنوان «روز جهانی عفاف و حجاب» تبدیل به پویش مهمی برای زنان مسلمان در جهان شده است، این رویداد امسال برای هفتمین بار در جهان برگزار می شود. این رویداد بر اساس یک حرکت مردمی از سوی زنان مسلمان با رهبری «نظمه خان» که از سال ۲۰۱۳ آغاز شده و به شکل شگفتآوری در حال گسترش است.
روز جهانی حجاب؛ دفاع از انتخاب پوشش اسلامی در غرب، اعتراض به حجاب اجباری در ایران
یورونیوز- در حالی که ایران شاهد اعتراضات نمادین «دختران خیابان انقلاب» به حجاب اجباری است. زنان مسلمان در کشورهای مختلف به خصوص کشورهای آمریکایی و اروپایی به نوع دیگری چالشهای زندگی روزمره به خاطر پوشش خود را در «روز جهانی حجاب» به اشتراک میگذارند. پنج سال پیش نظمه خان، زن مسلمان ساکن نیویورک تصمیم گرفت که در اول ماه فوریه را روز جهانی حجاب بنامد و در این روز به مشکلات زنان مسلمان محجبه و تجربیات آنان بپردازد.
عفو بینالملل: پس از هزار روز حبس ناعادلانه، نرگس محمدی را آزاد کنید
رادیو فردا- سازمان عفو بینالملل در بیانیهای به مناسبت هزارمین روز حبس نرگس محمدی، زندانی عقیدتی و نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، گفت که «حبس» او «بیعدالتی آشکار است و عزم مقامات را برای سرکوب کسانی که در حمایت از حقوق بشر فعالیت میکنند به نمایش میگذارد».
این سازمان در این بیانیه که روز دوشنبه ۹ بهمن منتشر شد، از مقامهای ایران خواست که فورا و بدون قید و شرط نرگس محمدی را آزاد کنند و «به سوء استفاده از نظام کیفری برای آزار و اذیت مدافعان حقوق بشر پایان دهند».
عفو بینالملل همچنین از مقامهای ایران خواست به جای «پروندهسازیهای امنیتی علیه مدافعان حقوق بشر، خواستههای به حق مدافعان در رابطه با لغو مجازات اعدام، ممنوعیت شکنجه، رعایت اصول دادرسی منصفانه، رفع تبعیض و خشونت علیه زنان و اقلیتها و احترام به آزادی بیان، عقیده و تجمعات مسالمتآمیز را در دستور کار خود قرار دهند».
کمیسیون امنیت ملی مجلس منعی برای رسیدگی به طرح خروج زنان از کشور بدون اذن همسر ندارد
خانه ملت- عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تأکید بر اینکه منعی برای در دستور کار قرار گرفتن طرح خروج زنان از کشور بدون اذن همسر در کمیسیون متبوعش وجود ندارد، گفت: این طرح پس از گذراندن مراحل کارشناسی در دستور کار قرار خواهد گرفت.محمد جواد جمالی نوبندگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه ممانعتی برای به جریان افتادن طرح اصلاح قانون گذرنامه و امکان خروج زنان از کشور بدون اذن همسر از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی وجود ندارد، گفت: البته هر قانونی نیاز به بررسی و چکشکاری دارد و قطعا برای مصوبه شدن طرح مذکور نیاز است بررسیهای جامع برای کاهش آسیبهای طرح در نظر گرفته و اعمال شود.
کرسی «چرایی تنصیف دیه و ارث زنان از منظر فقه و حقوق اسلامی» برگزار شد
حوزه- ترویجی چرایی تنصیف دیه و ارث زنان از منظر فقه و حقوق اسلامی به همت مرکز بین المللی توسعه علم، فرهنگ و عقلانیت در محل انجمنهای علمی حوزه علمیه قم برگزار شد. دومین کرسی علمی – ترویجی چرایی تنصیف دیه و ارث زنان از منظر فقه و حقوق اسلامی به همت مرکز بین المللی توسعه علم، فرهنگ و عقلانیت دوشنبه شب در محل انجمن های علمی حوزه علمیه قم برگزار شد. حسین عندلیب استاد دانشگاه مجازی المصطفی به عنوان ارائه دهنده این مقاله ضمن بیان احکام دین و دستور شارع در مسئله ارث و دیه زنان ابراز داشت: مساله تنصیف دیه و ارث زنان از منظر فقه و حقوق اسلامی به معنای تنزل ارزشی بانوان نیست. زیرا اسلام به صراحت جنسیت، قومیت و نژاد را به عنوان ملاک برتری رد کرده و تقوی را ملاک برتری دانسته است: «ان اکرمکم عند الله اتقاکم»
مخالفت «آقایان» با افزایش سن قانونی ازدواج
میدان- طیبه سیاوشی نماینده مجلس در توییتی نوشته: «به دنبال افزایش سن ازدواج از ۱۳ سال به ۱۶ سال بودیم ولی به دلیل مخالفتهایی که از ناحیه آقایان مطرح شد، فعلا قرار است سن ازدواج به ۱۵ سال افزایش پیدا کند.» فراکسیون زنان مجلس دهم تلاش داشتند سن ازدواج را به ۱۸سال افزایش دهند اما با مخالفت محافظهکاران، فراکسیون زنان به ۱۶ سال رضایت داد اما این توییت سیاوشی نشان میدهند همین سن هم پذیرفته نشده است. سیاوشی در توییت دیگری نوشته: «در دادگاه برای ازدواج دختران زیر ۱۳ سال برخی از قضات برای این که به یقین برسند دختر به بلوغ عقلی رسیده یک انگشتر طلا به او نشان می دهند و از او میپرسند آیا این انگشتر طلاست؟ یک معضل دیگر اینکه ازدواج کودکهمسرها اصلا ثبت نمیشود.» در حال حاضر سن قانونی ازدواج برای دختران ۱۳سال و برای پسران ۱۵سال است. این در حالی است که به گفته معاون سابق امور زنان ریاست جمهوری ازدواج دختران کمتر از این سن هم ثبت میشود. ه گفته مدیر بخش مطالعات زنان انجمن جامعهشناسی ایران سال ۹۴ نسبت به سال قبلتر ازدواج کودکان ۱۰هزار مورد بیشتر شده بود. این شرایط باعث شده حتی کودکان مطلقه ۱۵ساله در ایران وجود داشته باشد. بر اساس تعاریف بینالمللی ازدواج کودکان زیر ۱۸سال نوعی از کودکآزاری محسوب میشود.
صدا و سیما سرانجام «رجال» را به نفع زنان تفسیر کرد
عصر ایران- شبکه مستند سیما به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب برنامه ای پخش می کند به نام «رجال پهلوی».
در این نوشته البته قصد معرفی یک برنامه تلویزیونی یا سیاسی یا تاریخی را نداریم. بلکه نکته جالب این است که این برنامه اختصاص به این رجال دارد: امیرعباس هویدا، اسدالله علم ، اشرف پهلوی و … همان گونه که ملاحظه می کنید نام اشرف پهلوی ذیل «رجال» آمده است زیرا در فارسی «رجال» به معنی مصطلح «مردان» نیست و منظور چهرههای شاخص و سیاستمداران است. این همان حرفی است که قریب ۴۰سال است درباره کلمه «رجال» در قانون اساسی هم گفته می شود ولی در نهادهای تصمیم گیر و تعیین کننده صلاحیت اعتنا نمی شود. نکتهای که بارها سیاستمداران زن مانند خانم اعظم طالقانی که هر دوره برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام میکنند مطرح کردهاند و میگویند اگر منظور قانون اساسی از رجال مفهوم جنسیتی آن بود قید «ذکور» را می آورد نه واژه «رجال» را.
مراکز شبانهروزی برای نگهداری زنان آسیبدیده وجود ندارد
ایلنا- مدیرکل دفتر امور زنان و مشاور زنان استانداری تهران میگوید مددسراها به تعداد کافی برای زنان آسیبدیده وجود ندارد. ثریا شارقی با بیان این موضوع گفت: «مددسراها و سامانسراها جوابگوی نیاز ما نیستند، چراکه فقط در ساعات شب این افراد را میپذیرند و روزها در مقابل نگهداری زنان آسیبدیده یا در معرض آسیب هیچ مسئولیتی ندارند.»
ثریا شارقی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه تاکنون چه اقداماتی برای زنان بیخانمان درنظر گرفته شده است، گفت: «معتقدم، در زمینه زنان آسیبدیده گرفتار یک حلقه مفقوده هستیم و باید این حلقه مفقوده را شناسایی و برطرف کنیم.»
او با بیان اینکه مددسراها به تعداد کافی برای زنان وجود ندارد، ادامه داد: «مددسراها و سامانسراها جوابگوی نیاز ما نیستند، چراکه فقط در ساعات شب این افراد را میپذیرند و روزها در مقابل نگهداری زنان آسیبدیده یا در معرض آسیب هیچ مسئولیتی ندارند. ما باید برای این افراد مراکز شبانهروزی را ایجاد کنیم که هم در آن مراکز توانمند شده و هم اینکه در آنجا آرامش داشته باشند.»
رهبر ارکستر زن ایران: حتی در حد کارگر ساده هم از این شغل درآمد ندارم
قانون- روزنامه قانون با نزهت امیری، کارشناس ارشد آهنگسازی از دانشگاه هنر که امسال موفق شد به عنوان تنها رهبر ارکستر زن ایران روی صحنه برود به گفت و گو نشستهست. استادانی چون پرویز منصوری، حسین علیزاده، و منوچهر صهبایی داشته و از روز اولی که قدم در وادی موسیقی گذاشته، می داند که طی این طریق مشکل جز به «عشق» میسر نیست.
می گوید فرصت ها را به قدری از او دریغ کرده بودند که حتی به اندازه کسب تجربه نیز میدانی در اختیارش گذاشته نمی شد. بارها اعلام کرده حاضر است «رایگان» کاری را روی صحنه ببرد چون موسیقی برایش جبران همه چیز است اما باز هم تنها چیزی که عایدش شده بی مهری بوده و سردی. بارها در طول مصاحبه آهنگ صدایش تغییر میکند،گاهی چون ساعت های حضورش در کنار کودکان معصومانه،منعطف با خنده پاسخ می دهد و گاه محکم و براق واژه ها را در کنار هم می چیند،درست مانند یک رهبر ارکستر مقتدر.
بیبیسی- سرطان دهانه رحم چهارمین سرطان شایع بین زنان در جهان است. بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی سرطان دهانه رحم سالانه دست کم جان نزدیک به سیصد هزار زن را میگیرد. ۸۵ درصد از این مرگ و میرها در کشورهای در حال توسعه اتفاق میافتد. ویروس اچ پی وی که یک ویروس مقاربتی بسیار شایع است، عامل ۹۹ درصد موارد سرطان دهانه رحم است. برای جلوگیری از این بیماری، بیماریابی سرطان گردن رحم انجام میشود که به پاپ اسمیر معروف است. این تست که معمولا بدون درد و خونریزی است (بسیارشبیه معاینه اعضای تناسلی زنان است) اما می تواند ناخوشایند باشد نمونهای از سلولهای گردن رحم برداشته میشود. بعد، این نمونه در آزمایشگاه بررسی میشود تا ببینند آیا تغیرات سرطانی در سلولها دیده میشود و آیا ویروس اچپیوی در دهانه رحم فرد وجود دارد یا نه. توصیه میشود که افرادی که از نظر جنسی فعال هستند حتی اگر دخول کامل صورت نگرفته آزمایش پاپ اسمیر را انجام بدهند چون امکان انتقال این ویروس از طریق پوست و دهان نیز انتقال پیدا میکند.
رژیم غذایی مدیترانه ای شانس باروری زنان را افزایش می دهد
مهر- محققان دانشگاه آتن دریافتند زنانی که شش ماه قبل از درمان ناباروری از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند شانس باردارشدن شان به مراتب بیشتر بوده است. این رژیم غذایی تاثیرش در بهبود سلامت بیماران مبتلا به دیابت و HIV اثبات شده است و نشان داده که خطر ابتلا به یکی از بدترین انواع سرطان سینه را تا ۴۰ درصد کاهش می دهد. محققان در این تحقیق از ۲۴۴ زن قبل از درمان به شیوه IVF (لقاح آزمایشگاهی) در مورد رژیم غذایی شان پرسش کردند و دریافتند آنهایی که سبزیجات تازه، میوه، غلات کامل، حبوبات، ماهی و روغن زیتون بیشتر و گوشت قرمز کمتری خورده بودند، شانس بارداری شان ۶۵ تا ۶۸ درصد بیشتر بود.
۸۰ درصد مبتلایان به اماس در چهارمحال و بختیاری، زن هستند
ایسنا- رییس انجمن حمایت از بیماران خاص چهارمحال و بختباری گفت: حدود ۸۰ درصد از مبتلایان به بیماری اماس در استان خانم هستند که دلیل آن نگرانی، حساسیت و زودرنجی در خانمها است. معصومه معمارزاده اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۳۵۶ نفر در استان مبتلا به بیماری ام اس هستند.
وی افزود: حدود ۸۰ درصد از مبتلایان به بیماری اماس در استان خانم هستند که دلیل آن نگرانی، حساسیت و زودرنجی در خانمها است. معمارزاده از علایم بروز این بیماری به سردرد و لرزشهای مکرر، افتادگی پلک، بیحس شدن دست و پا، دوبینی و مشکل در گفتار اشاره کرد.
دریافت وجه بابت سونوگرافی توسط پزشکان زنان ممنوع است/فقط هزینه اضافی به بیماران تحمیل میکنند
ایلنا- رئیس انجمن رادیولوژی درباره بخشنامه وزارت بهداشت در خصوص انجام سونوگرافی توسط پزشکان متخصص زنان گفت: اگر این اجازه به پزشکان زنان داده شود، انجام سونوگرافی بی حساب میشود. یعنی هر پزشکی تصمیم میگیرد که بیمارش را سونوگرافی کند و به نوعی این مسئله خود ارجاعی خواهد شد که هم هزینه بیمه را بالا میبرد و هم پزشک میتواند در دفعات زیاد برای یک بیمار سونوگرافی انجام دهد.جلال شکوهی، رئیس انجمن رادیولوژی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با بیان این مطلب گفت: اخیرا بخشنامهای از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده که در مورد مناطق محرومی که در آنجا رادیولوژیست وجود ندارد به پزشکان زنان اجازه داده شده که سونوگرافی انجام دهند و هزینهای هم از این بابت دریافت کنند.
چرا تجاوز به زنان در هند «عادی» است؟
یورونیوز- خبر تجاوز به یک کودک هشت ماهه در هند، بار دیگر اهمیت مبارزه با خشونت و آزار جنسی علیه زنان و دختران در این کشور را در میان فعالان اجتماعی و رسانهها مطرح کرد.
در هند تعداد زنان ۶۳ میلیون کمتر از آن است «که باید باشد»
رادیو فردا- یک بررسی دولت هند نشان میدهد جمعیت زنان و دختران این کشور ۶۳ میلیون کمتر از آن است که در حالت عادی باید باشد. هند جمعیتی بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون نفر دارد. خبرگزاری آسوشیتدپرس در بررسی نتیجه نظرسنجی اقتصادی سالانه در هند که این هفته منتشر شده مینویسد «سقط جنین با توجه به جنسیت و تغذیه و مراقبت پزشکی بهتر برای پسران موجب شدهاست که جمعیت مردان بیشتر از زنان باشد».
خانوادههای هندی همچنین میگویند احتمال اینکه بچهدار شدن را پس از تولد «تعداد مطلوب فرزند پسر» متوقف کنند، بیشتر است.
افزایش شمار قربانیان آزار جنسی پزشک تیم ملی ژیمناستیک آمریکا به ۲۵۶ دختر
رادیو فردا- یک قاضی در میشیگان روز چهارشنبه ۱۱ بهمن اظهار داشت،شمار زنان و دخترانی که توسط لری نصار، پزشک ورزشی تیمهای ملی و المپیک آمریکا، مورد آزار جنسی قرار گرفته اند به ۲۶۵نفر افزایش یافته است. لری نصار، ۵۴ ساله، هفته گذشته در لنسینگ در ایالت میشیگان به اتهام بیش از ۱۵۰ مورد آزار جنسی دختران ورزشکار به ۴۰ تا ۱۷۵ سال زندان محکوم شده بود. به گزارش شبکه «ان بی سی نیوز» لری نصار هفته گذشته در دادگاه اتهام آزار جنسی ده دختر را پذیرفته بود.
طبق این گزارش، جانیس کانینگهام ، قاضی دادگاه اتون کانتی، روز چهارشنبه تاکید کرد که ممکن است هنوز شمار زیادی از قربانیان شناسایی نشده باشند. «ان بی سی نیوز»می گوید، تعدادی از نهادهایی که آقای نصار برای آنها کار می کرده با این چالش مواجه اند که چرا پیش از این نتوانسته مانع اقدامات وی شوند.
معصومه ابتکار از لزوم حل مشکل ورود بانوان به ورزشگاه ها صحبت کرد
معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست خبری درباره حضور دختران با تغییر چهره برای حضور در ورزشگاه ها صحبت کرد.
وی با اشاره به اینکه در مدت اخیر مواردی از تغییر چهره دختران برای ورود به ورزشگاهها دیده شده است، بیان کرد:
برای حل این مشکل باید به شکل منطقی امکان ورود کسانی که علاقهمند به حضور در ورزشگاه هستند را برطرف کنیم. در حال حاضر بین دولت و وزارت ورزش و جوانان همکاریهایی صورت گرفته است تا به شکل منطقی به این مسئله پاسخ داده شود. ما در قبال تحولات اجتماعی و مطالبات باید پاسخهای منطقی داشته باشیم. به همین دلیل دولت با نهادهای فرهنگی و اجتماعی در حال گفتوگو است
زنان دونده ۱۶ کشور برای رقابت های دوومیدانی داخل سالن آسیا به تهران آمدند
تهران- ایرنا- زنان دونده ۱۶ کشور برای شرکت در هشتمین دوره رقابت های دوومیدانی داخل سالن آسیا وارد تهران شده اند. ۳۳ ورزشکار داخلی نیز در این رقابت ها شرکت خواهند داشت. «پریسا بهزادی» نایب رئیس زنان فدراسیون دوومیدانی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر، افزود: ۱۶ کشور برای حضور در این رقابت ها به میزبانی ایران اعلام امادگی کرده و تمام تیم ها وارد کشور شده اند.
نقره و برنز ۶۰ متر بامانع برای دختران ایران
کمپانی و ندافی در دوی ۶۰ متر با مانع مسابقات دوومیدانی قهرمانی داخل سالن آسیا به روی سکو رفتند ولی نمایندگان ایران در فینال دوی ۴۰۰ متر به مدال نرسیدند.
به گزارش ایسنا، در دومین روز از رقابتهای دوومیدانی قهرمانی داخل سالن زنان آسیا ماده های دوی ۶۰ متر با مانع و فینال ۴۰۰ متر برگزار شد که ایران در این دو ماده صاحب مدال نقره و برنز شد.
دوومیدانی داخل سالن آسیا/مدال نقره سپیده توکلی در نخستین روز رقابتها
تهران – ایرنا – «سپیده توکلی» در نخستین روز از رقابت های دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا در تهران در ماده پرش ارتفاع به مدال نقره دست یافت و نمایندگان ایران در مواد ۸۰۰و ۳۰۰۰متر از کسب مدال بازماندند.