از شبکههای اجتماعی خسته شدهاید؟ فرصت ندارید صدها سایت و وبلاگ و روزنامه را برای یافتن خبرهای زنان زیر و رو کنید؟ هر هفته بهصفحه خبرنامه ماچولند سر بزنید یا اینجا در خبرنامه ثبت نام کنید تا از مهمترین خبرهای حوزه زنان و برابری جنسیتی در هفتهای که گذشت باخبر شوید.
دولت با جدیت از فعالیتهای قانونمند سمنها حمایت می کند
ایسنا- معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده هنر را ابزاری توانمند در اصلاح نگرش، تغییر رفتار و جریان سازی اجتماعی در زمینه های مختلف از جمله حفاظت از محیط زیست دانست.
معصومه ابتکار در همایش بین المللی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست در دانشگاه الزهرا، با تشکر از رییس و مسئولان دانشگاه الزهرا(س) برای برگزاری این نشست و توجه به موضوع مهم مدیریت سبز، افزود: هنر به ویژه هنرهای تجسمی مقوله موثری در ایجاد عشق آفرینی و امید در جامعه است و می تواند به مثابه سرمایه ای عظیم تحولات بزرگی را در پیشبرد جریان های اجتماعی و اصلاح رفتارها ایجاد کند.
زنان ۵ ساعت و ۲۵ دقیقه از شبانهروز را صرف کارهای خانگی میکنند
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: کار خانگی زنان واقعیتی است که وجود دارد اما نادیده گرفته میشود و زنی که در خانه زحمت میکشد کار و ارزش افزوده او در حسابهای ملی و سرشماری دیده نمیشود.
طرحی مطالعاتی در سال ۸۸ انجام شد که روش آن نهاده – هزینه جایگزینی عمومی بود و نسبت کل کار خانگی به تولید ناخالص داخلی ۲۹ درصد و نسبت کار خانگی زنان ۲۲.۵ درصد برآورده شد.
خانم معصومه ابتکار گفت : این کار وجود دارد و حالا چه باید بکنیم تا این کار و ارزش مورد توجه قرار گیرد.
ابتکار اظهار داشت: بسیاری از کشورهای دنیا سالهاست روی این موضوع کار میکنند اما پیشرفت چندانی نداشتند و همچنان موافق دیدهشدن این سهم هستند. در زمان سرشماری به زن میگویند شما شاغل هستی یا خانهدار؟ در حالیکه این مسأله توهین به زن است چون زن خانهدار در واقع شاغل است و به جامعه خدمت میکند اما ندیدن او ظلم بزرگی است.
همسران ورزشکاران زن برای دادن اجازه خروج به همسر خود از فدراسیونها پول گرفتند
زیتون- طیبه سیاوشی نماینده مجلس: برخی از همسران ورزشکاران زن برای دادن اجازه خروج به همسر خود از فدراسیونها پول گرفتهاند.
این نماینده و عضو کمیسیون فرهنگی و زنان مجلس بهتازگی خواستار اصلاح یکی از مادههای گذرنامه شده است. ماده ١٨گذرنامه که براساس آن زنها نمیتوانند بدون اجازه همسر یا پدر خود از کشور خارج شوند، از آن دست مواردی است که برای زنان ورزشکار دردسرهای زیادی ایجاد کرده است. به خاطر میآوریم که برخی زنان ورزشکار به دلیل اختلافات خانوادگی نتوانستهاند اجازه خروج از کشور را از همسران خود بگیرند؛ ظاهرا در برخی موارد هم فدراسیونها برای اینکه بتوانند موافقت همسران بانوان ورزشکار را جلب کنند به آنها پول دادهاند؛ به همین دلیل طیبه سیاوشی که از نمایندگان فعال مجلس در حوزه بانوان است، تلاش میکند تا با اصلاح ماده ١٨ گذرنامه بانوان نخبه فرهنگی، علمی و ورزشی از وقوع چنین اتفاقاتی جلوگیری کند.
تعداد زنان فارغالتحصیل و شاغل در کشور با یکدیگر متناسب نیست/ دولت دغدغهزدایی کند
خانه ملت- عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به اینکه تعداد زنان فارغالتحصیل و شاغل در کشور با یکدیگر متناسب نیست، بیان کرد: دولت باید با ایجاد شغل و اعتماد به زنان، دغدغه این قشر برای کسب درآمد را از بین ببرد.
سهیلا جلودارزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد فارغالتحصیلان زن در دو دهه اخیر در کشور، گفت: تعداد زنان فارغالتحصیل و شاغل در کشور با یکدیگر متناسب نیست؛ اگرچه ممکن است برخی از زنان تحصیل کرده به دنبال کسب درآمد نباشند اما برای آنهایی که به دنبال اشتغال هستند باید تسهیلات مناسبی در نظر گرفته شود.
درصورت غفلت از موضوع زنان نمیتوانیم مدعی حرکت به سوی توسعه باشیم
ایلنا- نشست رونمایی از کتاب «زنان و دولت پس از انقلاب» نوشته پرستو سرمدی، بعد از ظهر امروز به همت اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی و با حضور صاحب نظران حوزه زنان برگزار شد.
اشرف بروجردی معاون رئیسجمهور در این همایش به اهداف کتابخانه ملی در راستای ایجاد فرصتی برای گفتوگو و شنیدن دیدگاههای مختلف اشاره کرد و گفت: حاصل این گفتوگوها باید بتواند به عنوان رویکرد یا دیدگاههایی در جامعه مطرح شود.
رئیس کتابخانه ملی بیان داشت: ما باید بررسی کنیم که وضعیت فعلی زنان در جامعه چگونه میتواند ارتقاء یابد چرا که توجه به موضوع زنان در شرایط امروز، امری اجتنابناپذیر است و دیگر اینکه مطالبات نسل جوان و توجه به جایگاه زن مسلمان در عرصه بینالملل و توجه به ویژگیهایی که زنان مسلمان میتوانند برای حضور پررنگ در اجتماع و سیاست از خود بروز دهند، بسیار مهم است
مطالبات زنان در شهرستانها و تهران به هم نزدیک شده است/دوران اصلاحات نقطه عطفی در مطالعات زنان بود
ایلنا- یک فعال سیاسی حوزه زنان گفت: امروز مطالبات زنان در شهرستانها و تهران به هم نزدیک شده است.
به گزارش ایلنا فخرالسادات محتشمیپور در همایش رونمایی از کتاب «زنان و دولت پس از انقلاب» با تشکر از نویسنده (سرمدی) و ناشر کتاب (کویر)گفت: این کتاب به همه اقدامات دولت نپرداخته و اقدامات مجلس و نقش نهادهای مدنی را مانند تشکل ها، نشریات و احزاب دیده است. توجه به همه موضوعات مربوط به حوزه زنان کاری سخت و بزرگ است. بحث “زن در قدرت و دولت” و “زن و قدرت و دولت” باید با هم مورد توجه قرار گیرد.
این فعال سیاسی حوزه زنان گفت: نقش دولت خیلی کلی دیده شده و برای بررسی اینکه زنان در دولت ها چه جایگاهی داشتهاند و رویکرد دولت ها نسبت به زنان چگونه بوده باید همه دولت و عملکرد همه وزارتخانهها مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه دولت سازندگی نقطه عطفی در توسعه کشور و آغاز توجه به مسئله زنان بود، دوره اصلاحات را نقطه عطفی در توجه به نقش آفربنی و مشارکت سیاسی زنان دانست و گفت: نقش زنان در توسعه اجتنابناپذیر است و در دوره اصلاحات بحث مشارکت سیاسی مطرح بود که طبعا ساز و کارهای خودش را لازم دارد .
ایلنا- عضو هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی گفت: متاسفانه برداشتها اینگونه است که روشنگری بیشتر مردانه است و زنان مصرف کننده محصولات روشنفکری هستند که این نگاه بایستی اصلاح شود.
هادی خانیکی در مراسم رونمایی از کتاب «زنان و دولت پس از انقلاب» نوشته پرستو سرمدی گفت: این کتاب یک روایت روزنامه نگارانه دارد که فرآیند توسعه در ایران را تشریح میکند.
هرکدام از مسائل مربوط به حوزه زنان میتواند موضوع یک پایاننامه باشد
ایلنا- یک فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد: هرکدام از مسائل مربوط به حوزه زنان میتواند موضوع یک پایاننامه باشد.
آذر منصوری در نشست رونمایی از کتاب « زنان و دولت پس از انقلاب» با بیان اینکه موضوعات مختلف مربوط به زنان هرکدام میتواند موضوع یک پایاننامه باشد در تشریح ویژگیهای این کتاب گفت: در این کتاب سعی شده از منابع معتبر و قابل اتکاء استفاده شود لذا این کتاب میتواند به عنوان مقدمهای برای انجام کارهای پژوهشی مورد استفاده قرار گیرد.
کار لایحه تامین امنیت زنان دربرابر خشونت به کجا کشید؟ نمایندگان معطل، دولت منتظر، قوه قضاییه خونسرد
رسانه، اندیشه، زن- نفیسه زارع کهن – آن طور که آمار پژوهش صورت گرفته در ۲۸ مرکز استان از سوی وزارت کشور و مرکز مشارکت امور زنان در دولت سید محمدخاتمی نشان می دهد ۶۶درصد زنان ایرانی از اول زندگی مشترکشان حداقل یکبار مورد خشونت قرار گرفتهاند.واین تنها نیست که رئیس مرکز توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نتایج پژوهشی که به تازگی در تهران انجام شده گفته ۲۷درصد از زنان تهرانی ۱۹ تا ۴۹ ساله اعلام کردهاند در یک سال اخیر مورد خشونت همسرانشان قرار گرفتهاند.
به گفته فرید براتیسده خشونت جسمی سبک، خشونت جسم شدید منجر به ضرب و جرح از جمله خشونتهایی است که زنان تهرانی تجربه کردهاند .۹درصد از زنان مورد مطالعه خشونت عاطفی را به شکل خیلی زیاد و زیاد، ۷٫۹ درصد خشونت کلامی و ۵٫۴ درصد هم خشونت جنسی را تجربهکردهاند.
براساس همین آمار و برخی اطلاعات مشابه بود شاید که نزدیک به پنج سال قبل درست در روزهایی که تازه حسن روحانی میهمان خیابان پاستور شده بود تا سکان دولت یازدهم را در دست بگیرد خبر آمد که معاونت امور زنان وخانواده دولت که شهیندخت مولاوردی با نگاهی خاص و ویژه به امور زنان مسئولیت آن را برعهده گرفته بود لایحهای را برای ارسال به مجلس در دست کار دارد به نام «لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» ؛ لایحهای جامع با در نظر گرفتن همه ابعاد خشونت علیه زنان.
محورهای کاربردی سبک زندگی زهرایی در خانواده امروزی
آرمان زنان- یک روانشناس بالینی درباره ویژگی خانواده زهرایی و سبک زندگی فاطمی در ارتباط با خانواده گفت: چهار محور اساسی در خصوص این خانواده وجود دارد که می توانیم آنها را در زندگی خودمان و ارتباط با خانواده خودمان اجرا کنیم.
محمدرضا کمن درباره ویژگی خانواده زهرایی و سبک زندگی فاطمی در ارتباط با خانواده اظهار داشت: چهار محور اساسی در خصوص این خانواده وجود دارد که می توانیم آنها را در زندگی خودمان و ارتباط با خانواده خودمان اجرا کنیم.
وی افزود: نخستین محور در سبک زندگی فاطمی محور عواطف بوده به گونهای که حضرت فاطمه سلامالله نهایت عاطفه و احساس را نسبت به خانواده خودش داشت تا جایی که در خطاب کردن فرزندانش آنها را با کلامی زیبا مثل میوه دلم و نور چشمم صدا میکردند.
طرح تشدید مجازات اسیدپاشی در مجلس ایران
ایلنا- سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس دهم میگوید نمایندگان زن میخواهند سختگیریها نسبت به جرم اسیدپاشی تشدید شود و خلاءهای قانونی برای احقاق حق قربانیان از میان برداشته شود.
زهرا ساعی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس دهم میگوید قانونی قوی در رابطه با حوزه زنان وجود ندارد و باید کاری اصولی در خصوص لایحه کاهش خشونت علیه زنان صورت گیرد.
خبرگزاری ایلنا شنبه ۲۸ بهمن به نقل از زهرا ساعی نوشت: «بحث جرمانگاری باید مشخص شود تا اگر زنی دچار مشکلی شد بتواند مسئله را از لحاظ قانونی پیگیری کند و به نتیجه برسد. به همین خاطر این قانون باید صریح و شفاف باشد.»
ثبت ۴۴ واقعه طلاق برای مردان بالای ۷۰ سال در کردستان
ایرنا – معاون امور اسناد هویتی اداره کل ثبت احوال کردستان با اشاره به افزایش آمار طلاق در این استان گفت: امسال ۴۴ واقعه طلاق برای مردان بالای ۷۰ سال و۱۴ مورد نیز برای مردان ۱۵ تا ۱۹ سال در این استان ثبت شده است.
سیدمحمدصادق سجادی روز دوشنبه در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان اظهار کرد: در ۱۰ماه منتهی به دی ماه امسال سه هزار و ۵۳۰ واقعه طلاق در استان به ثبت رسید که این آمار نسبت به سال گذشته ۷.۵ درصد افزایش دارد.
بازداشت یک دختر دیگر خیابان انقلاب
رادیو زمانه- طبق گزارشی که یکی از منابع زمانه از تهران فرستاده، زنی که امروز چهارشنبه دوم اسفند در خیابان قیطریه تهران با چوبی که شال سفید خود را بر آن زده بود به حجاب اجباری اعتراض کرد، از سوی مأموران دستگیر شده است.
این زن چهارشنبه دوم اسفند پس از اعتراض بازداشت شد
این منبع که از زن معترض عکس گرفته، به زمانه گفته که پلیس از پشت سر به این زن حمله کرده و او را پایین کشیده و در مقابل چشم مردم دستگیر کرده است. بر اساس این گزارش، این زن معترض به حجاب اجباری تا پیش از انتقال به ماشین پلیس مقاومت کرده اما در نهایت بازداشت شده است و کسی نتوانسته کاری بکند.
ایرنا – رییس سازمان امور اجتماعی گفت: رعایت حجاب و عفاف قانون کشور است و مستند قانونی دارد و اگر کسانی به دلیل مسائل فکری، اعتقادی و باور خود گاهی دست به اقداماتی خلاف هنجارها می زنند باید با آنها برخورد ارشادی و فرهنگی شود.
تقی رستم وندی معاون وزیر کشور روز یکشنبه در پایان نود و هفتمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران این مطلب را در پاسخ به این سوال خبرنگار سیاسی ایرنا مطرح کرد که به دنبال کنش های اجتماعی در کشور درمورد موضوع حجاب و برخوردی که برخی نهادها داشته اند، آیا وزارت کشور قصد ورود به این مساله را دارد؟
سکوی دختران خیابان انقلاب تغییر شکل داد
رادیو زمانه- تصویری که در شبکههای اجتماعی منتشر شده نشان میدهد که ماموران روی جعبه مخابرات واقع در خیابان انقلاب تفاطع وصال را به شکلی درآوردهاند که کسی نتواند روی آن بایستد. این جعبه مخابرات مکانی است که نخستین بار ویدا موحد، زن معترض به حجاب اجباری با تکه چوبی که شال خود را بر آن آویخته بود، رویش ایستاد و مدتی بعد حرکت او از سوی تعداد دیگری از زنان دنبال شد.
کسی که روسریاش را برمیدارد؛ قانونشکن است
ایلنا- دبیر ائتلاف اسلامی زنان گفت: کسی که روسریاش را برمیدارد مجرم و قانونشکن است و این موضوع با نگرش اسلامی کاملا در تضاد است. توران ولیمراد درباره آنچه که به «دختران خیابان انقلاب» معروف شده است به ایلنا گفت: دختر خیابان انقلاب خانم دباغ و زنانی هستند که همیشه در صحنه انقلاب حضور دارند نه این دخترانی که کسی به آنها کاری هم ندارد.
حجاب اسلامی باعث کرامت انسانی است
دانا- عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان گفت: حضرت زهرا سلامالله علیها بانوی نمونه جهان هستی است که با حیا، عفـت و کرامت انسانی خود الگوی بینظیر برای تمام زنان و حتی مردان است.
بانوان پوشیه ای در مشهد اجتماع کردند
ایرنا- اجتماع بانوان پوشیه ای، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) عصر سه شنبه در زینبیه مشهد برگزار شد.
در این مراسم زنان پوشیه ای که بیش از۳۰۰ نفر می شدند پس از شنیدن سخنرانی و مداحی مداحان اهل بیت (ع) برای عرض تسلیت مسیر گنبد سبز تا حرم مطهر رضوی را پیاده طی کردند.
نظر عروس امام درباره کشف حجابهای اخیر
ایسنا- همسرمرحوم سیداحمد خمینی و عروس حضرت امام (ره) درباره کسانی که اخیرا در خیابان کشف حجاب کردهاند، میگوید که اگر کسی اعتراضی دارد باید از راههای قانونی صورت گیرد و البته این حق طبیعی هر کسی است.
نتایج یک نشست علمی در قم: بیحجابی٬ مانع تحریک مردان در خانه میشود
استانوایر- در یک نشست «علمی» با موضوع کشف حجاب در قم اعلام شد حضور بیحجاب زنان در جامعه باعث میشود که مردان در خانه با همسران خود «تحریک» نشوند. این مطلب را علی صالحیمنش٬ عضو هیأت علمی مؤسسه «فقه نظام» در نشست علمی «تحلیل کشف حجابهای اخیر، آزادیهای یواشکی و دختران خیابان انقلاب و اثر آن بر عفت عمومی» بیان کرده است.
آقای صالحیمنش در این نشست افزوده «اگر در خیابان تحریکی از زنان { به واسط داشتن حجاب} دریافت نشود٬ فرد {مرد} با شنیدن صدای همسر خود در خانه تحریک میشود.»
حجابی زوری و زیانبار که زنان فهمیده ایرانی را به ستوه آورده است!
دکتر محمدعلی مهرآسا– مبارزه شیرزنان و شیر دختران ایرانی در شهرهای بزرگ ایران علیه حجاب اجباری، یعنی هدیه ی حکومت اسلامی فقیهان از همان ماه های نخست انقلاب و سر و صدای جدیدش در فضای کشور، مرا برآن داشت که از این عادت مذموم و نکوهیده اسلامی چونان دیگر مواردش یادی کنم و نقدی بنویسم. مدتی این تصمیم به تأخیر افتاد و به نسبت پشیمان شده بودم. اما با خواندن مقاله آقای برقعی در خبرنامه گویا عزمم برای پخش این نوشتار جزم شد و جنبه استبدادی گرفت.
وزارت کشور مدعی است ۹۵درصد زنان کشور به حجاب اعتقاد دارند
میدان- رئیس سازمان امور اجتماعی کشور مدعی شده بر اساس «ارزشیابیها و کارهای پیمایش ملی بیش از ۹۵ درصد زنان کشور به حجاب اعتقاد دارند.تقی رستموندی در واکنش به حرکت دختران انقلاب که در هفتههای گذشته در مکانهای عمومی روسری خود را برداشتهاند، گفته حجاب قانون کشور است و کسانی که برای این اقدام خود انگیزه سیاسی داشته باشند باید قوه قضاییه به آنها رسیدگی کند؛ اما با کسانی که به دلیل اعتقادی و فکری گاهی اوقات دست به «اقداماتی خلاف هنجارهای عمومی» میزنند بایستی برخورد ارشادی و فرهنگی صورت گیرد.
چرا برخی زنان با مبارزه علیه حجاب اجباری مخالفند؟
رادیو فردا- رویا کریمی مجد- زنان و حجابشان، روزهاست که در صدر اخبار ایران است و روزی نیست که بحث و جدل جدیدی درمورد حجاب زنان ایرانی و مخالفت و موافقت آنها با موضوع حجاب اجباری در شبکههای اجتماعی مطرح نشود. آن گونه که فعالان مسایل زنان میگویند، مخالفت زنان با حجاب اجباری، حرکتی نیست که ماههای اخیر آغاز شده باشد، و زنان از همان سالهای پس از انقلاب، با تن ندادن به حجاب مقرر حکومتی، مخالفت خود را با آن اعلام کردهاند.
کمپین روز جهانی زن در موزههای دنیا
ایسنا- رئیس کرسی شورای بینالمللی موزهها پیشنهادی را برای ایجاد کمپین روز جهانی زن در موزههای سراسر دنیا مطرح کرده است. فاطمه احمدی، موزهدار و عضو ایکوم ایران در گفتوگو با ایسنا در اینباره توضیح داد: هشتم مارس (۱۷ اسفند) از سال ۱۹۰۹ به مناسبت یک رویداد سیاسی در برخی کشورها به عنوان روز جهانی زن شناخته شد، بنابراین سازمان ملل از سال ۱۹۷۷ این روز را به عنوان روز «حقوق زنان و صلح بینالملل» به رسمیت شناخت.
او با اشاره به انتخاب «سوای آکسوی» به عنوان یک زن در سمت ریاست کرسی شورای بینالمللی موزهها در سراسر جهان و در کنفرانس بینالمللی ایکوم ۲۰۱۶ ادامه داد: به نظر میرسد خانم آکسوی قصد دارد نگاه ویژهای به نقش زنان در موزهها در سراسر جهان داشته باشد، به همین دلیل در نامهای به همه کمیتههای ملی و بینالمللی یک متن را به اشتراک گذاشته است.
بهداشت نیوز- نتایج مطالعات در کتابخانه ملی نشان داد که خشونت خانگی حتی در قشر فرهیخته هم وجود دارد افسانه توسلی، جامعهشناس: ٩٠درصد از خشونتها در دوران نامزدی از سوی مردان اعمال میشود. اینها چکیده حرفهایی است که در نشست زنان، صلح و مخاطرات خشونت خانگی مطرح شد؛ نشستی که عصر یکشنبه با حضور جامعهشناسان، روانشناسان، فعالان حوزه زنان و تهمینه میلانی فیلمنامهنویس و کارگردان در دانشگاه الزهرا برگزار شد.
حسن امیدوار، دبیر گروه صلح در این نشست از هزینه بالای توجهنکردن به تبعات خشونت در جامعه سخن گفت و اینکه بیشتر مردم خشونت را امری خصوصی میدانند در حالی که موضوعی اجتماعی است: «نتایج تحقیقاتی که در ٢٨ استان کشور ایران درباره خشونت انجام شده است، بسیار فاجعهآمیز است.
روزنامه شرق وضعیت حق الزحمهها در بازار کار ایران را در گزارشی بررسی کرد و نوشت: تفاوت جنسیتی دستمزد و تبعیض مورد توجه اقتصاددانان و سیاست گذاران در سالهای اخیر قرار گرفته است. وجود تبعیض دستمزد به عنوان یکی از عوامل ناکارایی در بازار مطرح است به این معنی که وجود تبعیض باعث میشود منابع محدود سرمایه انسانی به صورت بهینه تخصیص پیدا نکند.
سعیدی خطاب به زنان خانهدار: شما به جای مردان از ولایت دفاع کنید
استانوایر- علی سعیدی٬ نماینده ولی فقیه در سپاه زنان خانهدار در ایران را به دفاع از «ولایت» فراخواند و از آنها خواست در خانه به «رادیو معارف» گوش دهند. آقای سعیدی در جمع گروهی از مردم شهر «بیرجند» استان خراسان جنوبی این توصیه و خواسته از زنان «خانهدار» را مطرح کرده است. وی خطاب به زنان گفته «اگر دیدید مردها همتی برای دفاع از ولایت ندارند، باید شما از ولایت دفاع کنید، چرا که دفاع از ولایت زن و مرد نمیشناسد.»
دو دختر جوان پس از اقدام به خودسوزی جان باختند
خبرگزاری هرانا – دو دختر جوان پس از اقدام به خودسوزی جان باختند. دختر جوان خوزستانی در شهر “تشان” از توابع شهرستان “بهبهان” و یک دختر ۱۴ ساله در شهرستان آبدانان دست به خودسوزی زدند و جان باختند. یکی از دختران جان باخته از اقوام دختر دیگری است که تیرماه امسال در پی تلاش خانواده برای اجبار او به ازدواج پس از یک خودکشی ناموفق توسط برادرش به قتل رسیده بود.
امکانی به نام دانشگاه بدون پردیس/ آموزش مجازی با شرایط زندگی زنان مطابقت دارد
دانا- دانشگاه مجازی فن آوری ای در علم محسوب می شود که با توجه به نداشتن پردیس، تعداد محدود کارکنان و برنامه های درسی مشخص در اینترنت، امکان تطبیق تحصیل با شرایط زندگی را برای علاقمندان فراهم می کند. زهرا باقری: هرچند که فضای مجازی دارای آسیب های زیادی است که در اوایل ورود آن به خانه ها بیشتر از موافقان مخالف داشت، اما رفته رفته با فراگیر شدن این تکنولوژی و بهره مندی از سواد رسانه ای، این تهدید در برخی نقاط به ویژه برای بانوان، تبدیل به فرصت شد.
سیما فردوسی: توان بانوان درجامعه باید بیش از گذشته درک شود
ایرنا – دبیرعلمی کنگره زنان موفق ایران گفت: مشکل بانوان جامعه این است که آن طور که باید درک نشده اند، پس اجتماع و خانواده باید توان بانوان را بیش از گذشته درک و به آن توجه جدی داشته باشند. سیما فردوسی افزود: شبکه های حمایتی از زنان باید درجامعه ر اه اندازی شود و می بایست قدرت مدیریتی و اجرایی بانوان تقویت شود تا بتوانند به رفع مشکلات جامعه بپردازد.
وی ادامه داد: زنان در جهان امروز علاوه بر اینکه در اداره خانواده و تربیت فرزندانشان نقش بسیار مهمی دارند در توسعه اقتصاد خانواده و توسعه اقتصاد کشور خود نیز تاثیر بسزایی دارند.
ایرانوایر- وقتی سال گذشته تصویر سنگ قبرزنی واقع در حرم شاه عبدالعظیم در شهر ری، در فضای مجازی منتشر شد حیرت بسیاری از کاربران را برانگیخت. سنگی از مرمر سفید که به خط سبز درشتی به جای نام متوفی این جمله حک شده بود: «همسر آقای امیرسلیمانی» زنی که به نظر می رسید نه تاریخ تولدی داشته، نه تاریخ مرگ و نه نامی و ظاهرا تنها نکته ای که به او موجودیت می بخشیده، همسر مردی بودن به نام «آقای امیر سلیمانی» بود و دیگر هیچ. پس از آن بود که دیگران هم تصاویری مشابه از همین دست را با بقیه همخوان کردند. این تصاویر پراکنده به این بحث دامن زد که نگاه تبعیض آمیز و جنسیت زده به زنان، در بسیاری از خانواده ها و نقاط کشور، نه تنها در زمان حیاتشان برقرار است و زنان را از متن زندگی حذف می کند بلکه تا روز حشر هم این موقعیت دوگانه ادامه می یابد. با نگاهی به آگهی های منتشر شده در مجلات و رسانه های چاپی، با انبوهی آگهی ترمیم مواجه می شویم که نام و نشان ندارند و صرفا منتسب شده به همسر یا فرزندان و حتی برادر بزرگترند.
چرا حتی زنان نیز نسبت به زنان پیشداوری دارند؟
بیبیسی- مری ان سیگرت- زنان هم سکسیستاند: حتی فمینیستهای دوآتشه هم ناخودآگاه علیه زنان پیشداوریهایی دارند. مری ان سیگرت، روزنامهنگار در برنامه “تحلیل” رادیو ۴ بیبیسی، این سؤال را مطرح کرده که “ریشه این نگاههای تبعیضآمیز از کجاست، و چه کارشان میتوان کرد؟”
“فرض این است که زنها ناتوان و نالایق هستند مگر اینکه خلافش اثبات شود، و فرض این است که مردها توانا و لایق هستند مگر اینکه خلافش اثبات شود.” این مشاهده کسی است که هم تجربه زن بودن داشته هم تجربه مرد بودن: پروفسور جون رافگاردن، استاد سابق دانشگاه استنفورد. او میگوید تجربهاش به عنوان یک زن تراجنس نشان میدهد این حرف کلی که زنان باید دو برابر مردان زحمت بکشند تا اثبات کنند که در کار و حرفهشان توانا و لایق اند، بیربط نیست.
تحصیلات و ازدواج سفید در میان دختران/ شمیم شرافت
بیدارزنی: امروزه سبک زندگی جدیدی به نام «ازدواج سفید» در ایران و بیشتر در کلانشهرها و باز هم بیشتر در تهران (زنان امروز، ۱۳۹۴) در میان جوانان شایع شده است علت این نامگذاری سفید بودن برگهی شناسنامهی افراد است، به این معنا که این ازدواج در قانون ثبت نمیشود. نام دیگر این سبک زندگی «همباشی» است که ترجمهای از اصطلاح (cohabitation) است. مطابق با آمارها در آمریکا در دههی ۱۹۷۰ حدود ۴۰۰ هزار زوج و در سال ۲۰۱۰ بیش از ۷ میلیون زوج (همان) و در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۴ میلیون زوج (استپلر، ۲۰۱۷) دارای زندگی مشترک غیررسمی هستند. در ایران به علت محدودیتهای اجتماعی، سیاسی آمار دقیقی از این سبک زندگی در دست نیست، اما یافتهها حکایت از افزایش گرایش این سبک زندگی در میان زنان جوان دارند.
ساقی قهرمان: جامعهی ایران در ضیافت اعتراض
رادیو زمانه- ساقی قهرمان شاعر، نویسنده و روزنامهنگار است و عضو شورای مدیران «سازمان دگرباشان جنسی ایران» (ایرکو). در سالگرد انقلاب ۵۷، از او درباره اعتراضات سراسری دیماه ۹۶ پرسیدیم. او در پاسخ به زمانه بر مسئلهای انگشت گذاشت که به باور او میتواند خیزش دیماه را به نتیجهای به جز «رفاه و امنیت مردم» برساند. به باور ساقی قهرمان، «سرنگونی رژیم» در وضعیت فعلی منطقیترین و ضروریترین و اضطراریترین چیز ممکن است، اما «اگر برای ادارهی کشور از فردای سرنگونی، با کارشناسهایی که توزیع عادلانهی حقوق شهروندی را تضمین کنند، قرارداد بسته نشود»، آن وقت سرنگونی به امری بیهوده بدل خواهد شد. به گفته او، درست همان چیزی که بر سر انقلاب ۵۷ آمد.
چرا خانه تکانی را مردها باید انجام دهند
نتایج یک تحقیق نشان می دهد که خطر تمیز کردن خانه با استفاده از مواد پاک کننده برای ریه زنان به اندازه کشیدن روزی ۲۰نخ سیگار است اما تاثیری بر ریه مردان ندارد.
به گزارش دیلی میل، محققان دانشگاه برگن نروژ در این مطالعه ریه شش هزار و ۲۳۵ زن و مرد را در ۲۲ مرکز مورد بررسی قرار دادند و دوباره آنها را بعد از ۲۲ سال مورد پیگیری قرار دادند.
محققان از این افراد سوال کردند که آیا آنها تنها خانه خود را تمیز می کردند و یا به عنوان نیروهای خدماتی فعالیت دارند. همچنین تعداد دفعات استفاده از محصولات پاکیزه کننده مایع و افشانه ها را از این افراد سوال کردند.
این تحقیق نشان داد، زنانی که حداقل هفته ای یک بار خانه های خود را تمیز کرده اند و یا به عنوان کارگران حرفه ای تمیزکار فعالیت داشته اند، کاهش شدیدی را در ظرفیت ریه خود تجربه کردند.
زنان خراسان رضوی، بیکارتر از مردان
مشهد – ایرنا – مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: براساس شواهد موجود، نرخ بیکاری زنان در این استان بیشتر از مردان است و دلیل اصلی این مساله نیز وجود برخی مشاغل است که تنها به مردان اختصاص دارد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی بیان کرد: شواهد و قرائن نشان می دهد که مردان سهم بیشتری از مشاغل موجود در خراسان رضوی را دارند زیرا یا زنان نمی توانند در رشته های دانشگاهی مرتبط با برخی مشاغل تحصیل کنند و یا کارفرماها در برخی مشاغل، زنان را به کار نمی گیرند.
فمینیستهای مشروطهخواه، پایهگذاران جنبش زنان در ایران
آسو- مریم حسینخواه- هنوز «انقلاب مشروطه» پیروز نشده بود که محترم اسکندری، زن جوانی که بعدها یکی از تأثیرگذارترین انجمنهای زنان در ایران را بنا نهاد، در جمع مردانهی دوستان پدرش (که همگی از اعضای مشروطهخواه انجمن آدمیت بودند) پرسید: «بعد از پیروزی انقلاب، برای احقاق حقوق زنان چه در نظر خواهید گرفت؟» میرزا طاهر، یکی از همان مردان روشنفکر و سرشناس که احتمالاً انتظار چنین سؤالی را در بحبوحهی انقلاب نداشت، گفت: «از حالا باید فکری برای چادر به سرکردن شما، که پیدا است به رشد رسیدهاید، بکنیم!» وقتی محترم با لحنی برافروخته پاسخ داد: «پس از همین حالا بدانید: کسی که با طرز فکر دوران پادشاه وزوزک میاندیشد هرگز در انقلاب موفق نمیشود»، میرزا طاهر عقب نشست و گفت که شوخی کرده: «نیمی از ملت ایران را نمیتوان در نتایج انقلاب سهیم ندانست و حقوق آنان را باز نگرفت.»[۱]
گفتمانسازان و جریانسازان مطالبات زنان در ایران
مهرخانه- اگر نگاهی به مطالبات مدنی زنان در ایران بیندازیم خواهیم دید که این مطالبات اغلب برخاسته از جریانات فکری و جنبشهای اجتماعی هستند که وظیفه گفتمانسازی هر دوره را برعهده دارند و به نوعی مطالبات مدنی زنان را شکل میدهند. علاوه بر این، نهادهای مهم نظیر دولت و نظام سیاسی مسلط بر نحوه اداره جامعه در ارتباط با دیگر نهادهای مدنی در شکلدهی به مطالبات زنان نقش تعیینکنندهای داشتهاند.
مطالبات مدنی زنان در کشوری مثل ایران علاوه بر اینکه متأثر از جریانات جهانی است، از عوامل داخلی نیز تأثیر پذیرفته است و در این میان اهمیت نقش گروههای اجتماعی زنان به عنوان نهادهای مدیریتکننده مطالبات زنان در کشور مطرح میشود.
رهایی کامل و بی قید و شرط، خواسته زنان ایران
ما زنان- چند روز قبل از شروع اعتراضات مردمی در دی ماه ۱۳۹۶ دختری، در ابتدا بی نام و نشان با حرکتی تابو شکن، رادیکال، جسارت آمیز و خلاقانه در خیابان انقلاب تهران، دراعتراض به حجاب اجباری روسری خود را به چوب بست و بدینسان در برههای که سایر فرودستان نیز کارد به استخوانشان رسیده بود، پرچم مبارزهای پرشور را به اهتزاز درآورد و موجی را دامن زد که طی آن زنان و مردان بسیاری در همه شهرها این حرکت نمادین را دنبال کرده و به حجاب اجباری «نه» گفتند و با این «نه» گفتن، عملا شاهرگ رژیم مذهبی را نشانه رفتند.
عدالت اجتماعی در اسلام / دکتر ام کلثوم بن یحی – الجزایر
شبکه زنان ایران- بیستم فوریه از سوی سازمان ملل روز عدالت اجتماعی نامیده شده است. سازمان ملل به منظور توجه به مسائل انسانی و اجتماعی، روزهائی از سال را به برخی از موضوعات اختصاص داده است، مانند روز بیستم فوریه که روز عدالت اجتماعی ست تا به عقیده ی رهبران سازمان ملل بتوان با بحث های همه جانبه و از طریق همکاری صلح آمیز در داخل کشورها و میان کشورهای مختلف، به این موضوع مهم پرداخت. هدف سازمان ملل برای نامیدن بیستم فوریه به روز عدالت اجتماعی، رعایت حقوق برابر میان همه ی مردم صرف نظر از جنسیت، گروه سنی، نژاد، قومیت، مذهب، فرهنگ و نقص عضو اعلام شده است. به همین مناسبت، وبسایت اتحادیه جهانی زنان مسلمان به این موضوع از منظر اسلامی پرداخته است.
ذات قدسی زن و زنانگی گم شده اش در تجارتی به نام ۲۰۳۰
راه دانا- امروز با تمرکز بر کالانگری به ذات قدسی زن او را تبدیل به محصولی برای تنها و تنها قوه شهوانی مرد کرده اند می دانید چرا زیرا زیبایی وجودیش کالایی ارزانقیمت است برای فروش ، گرچه همان مردی که از این محصول استفاده می کند حاضر نیست شانیت همسری و مادری را به این زنان اطلاق کند در روزگاری که زن و مرد در هم امیخته اند و هرکدام جایگاه اصلی و انسانی خود را از دست داده اند. زن واژه ایی زیبا از ۲ حرف که به تنها یی گویای دو امر بزرگ در زندگی است (مادری و همسری )هیچ کس حق مادری و همسری را در یک خانواده نمی تواند نادیده بگیرد دو جایگاه ویژه که متعلق به هیچ کس دیگری چون زن در خانواده نیست لذا اکنون این دو جایگاه متزلزل شده است .
ابژهسازی؛ فعالترین استراتژی زنان در انتخاب پوشش/ “یافتن شریک زندگی” و انتخاب پوشش در زنان
مهرخانه- «وقتی با دوستان فشنم میروم خرید یا رستوران یا سینما قشنگ تفاوت برخوردها را درباره پوششم احساس میکنم. با آنها خیلی راحتتر ارتباط برقرار میکنند. به خاطر آنها به من هم توجه میشود و به همه چیز دسترسی دارم. دیگر مردها یاد گرفتهاند که با خانمهایی که قشنگتر و شیکپوشتر هستند، بیشتر حرف بزنند یا مثلاً بهشان تخفیف بدهند».
در پژوهشی سعی شد دلالتهای فرهنگی تنوع پوششهای زنانه در شهر تهران مورد بررسی قرار گیرد. در حقیقت هدف این پژوهش شناسایی دلالتها و معانی فرهنگ نهفته در انواع پوشش زنان، استراتژیهای مختلفی که در ارتباط با نوع پوشش در موقعیتهای مختلف اتخاذ میشود و پیامدهای حاصل از آن است.
ایلنا- آیدا پناهنده، کارگردان فیلم سینمایی اسرافیل گفت: هر فیلمسازی صاحب اندیشه است و نشانه این اندیشه این است که ما رد پای او را در فیلمهای مختلف ببینیم آیدا پناهنده (کارگردان سینما) پس از ساخت فیلم ناهید که برای وی دستاوردهای خوبی داشت، فیلم دوم خود اسرافیل را کارگردانی کرده است. فیلمی که مانند فیلم اولش ناهید، قصهای زنانه دارد. در ادامه گفت و گو با این کارگردان را بخوانید.
ایسلند با «چماق» قانون در مقابل دستمزد نابرابر
صاد- فرناز سیفی- در سال ۲۰۱۷، ایسلند، کشوری که چندین سال است در فهرست برابری جنسیتی جهان میدرخشد و ستاره برتر است، یک گام مهم دیگر در راستای مبارزه با تبعیض برداشت. ایسلند اولین کشور جهان شد که قوانینی را تصویب کرد که به موجب آن دیگر پرداخت دستمزد نابرابر به زن و مرد بابت کار مشابه، «جرم» است و برای کارفرما جریمه مالی سنگین و محرومیت از ادامه فعالیت تجاری یا عمومیاش را بههمراه دارد. اجرای این قانون از آخر ژانویه ۲۰۱۸ به شکل رسمی و جدی شروع شد.
اما ایسلند چه راهی را طی کرد تا به این نقطه رسید و حالا میخواهد با چه تدابیری این قانون را با جدیت اعمال کند؟
برخلاف آنچه گاه در رسانهها مطرح شد، اینطور نبود که تبعیض در دستمزد تا قبل این در ایسلند، قانونی بوده باشد. اتفاقا ایسلند یکی از اولین کشورهایی هم بود که پرداخت دستمزد نابرابر برای کار یکسان را غیرقانونی کرد و قانون «دستمزد برابر» را تصویب کرده بود.
فرش قرمز برلیناله بدون لباس فاخر و پاشنهبلند
همشهری آنلاین- ستارههای زن سینمای آلمان در اعتراض به نگاه مردسالارانه جشنوارههای سینمایی به زنان، تصمیم گرفتهاند امسال در جشنواره فیلم برلین با لباسهای ساده و دلخواه روی فرش قرمز بروند.
اجبار به پوشیدن کفش پاشنهبلند و لباسهای فاخر مجلسی که زمانی در جشنواره فیلم کن دردسرساز شده بود، حالا در حال تبدیل شدن به یک جنبش اجتماعی زنانه در جشنواره برلین است. سرکرده این جنبش هم کسی نیست جز آنا بروگمان که از چهرههای سرشناس و محبوب سینما و تلویزیون آلمان است. او از همتایان خود خواسته امسال با هر لباسی که در آن راحتترند، پا روی فرش قرمز برلیناله ۲۰۱۸ بگذارند.
مقابله شدید با “راهپیمایی زنان” راستگرا در برلین
دویچهوله- یک “راهپیمایی زنان” در برلین که از سوی وابستگان به حزب دست راستی “آلترناتیو برای آلمان” سازماندهی شده بود با مقاومتی شدید روبهرو شد. سازماندهندگان راهپیمایی بالاخره به حرکت خود، به علت شدت مقابله مخالفان، پایان دادند.
شمار مخالفان بهوضوح بیش از شرکتکنندگان در “راهپیمایی زنان” راستگرا بود
روز شنبه (۱۷ فوریه/ ۲۸ بهمن) حدود ۴۵۰ نفر در حرکتی زیر عنوان “راهپیمایی زنان به سوی دفتر صدارت عظمی” در برلین، پایتخت آلمان، شرکت کردند؛ حرکتی که به ابتکار یکی از زنان وابسته به حزب پوپولیست راستگرای “آلترناتیو برای آلمان” شکل گرفته بود.
طبق برآورد پلیس برلین، حدود ۹۰۰ نفر در مقابله با این حرکت، راه را بر شرکتکنندگان در “راهپیمایی زنان” بستند.
صدور مجوز کسب و کار زنان در عربستان بدون رضایت محارم
زنان در عربستان سعودی میتوانند بدون در اختیار داشتن رضایت همسر، پدر و یا برادر کسب و کار خود را راهاندازی کنند. در شرایطی که عربستان سعودی به دنبال گسترش بخش در حال رشد این کشور است، اکنون زنان نیز در این کشور میتوانند بدون در اختیار داشتن رضایت همسر، برادر یا پدرکسب و کار خود را راهاندازی کنند.
« اما واتسون» یک میلیون پوند برای پایان دادن به آزار جنسی در محیط کار اهدا کرد
صدای آمریکا- «اما واتسون»، بازیگر و فعال اجتماعی بریتانیایی تبار به کارزار پایان دادن به آزار جنسی در انگلستان یک میلیون پوند اهدا کرد. هنرپیشه های دیگری چون «کیرا نایتلی»، «اما تامپسون»، و «تام هیدلستون» نیز به او پیوسته اند و بین پانصد پوند تا ده هزار پوند به صندوق «برابری و عدالت» بریتانیا کمک کرده اند. صندوق «برابری و عدالت» بریتانیا توسط تعدادی از ستاره های مشهور سینما و به منظور مقابله با آزار و خشونت راه اندازی شده است و قصد دارد از طریق کمک های مردمی، دو ملیون پوند پول جمع آوری کند.
هندبال زنان ایران قهرمان غرب آسیا شد
بیبیسی- تیم هندبال شهید چمران لارستان که به نمایندگی از ایران در مسابقات قهرمانی هندبال زنان غرب آسیا شرکت کرده بود با شکست دادن تمام حریفان خود به مقام قهرمانی رسید و نخستین مدال طلای هندبال زنان ایران را در رقابتهای بینالمللی کسب کرد.
تیم ایران در مسابقههای خود که از روز پنجشنبه آغاز شده بود، مقابل عراق با نتیجه ۸-۴۳، در مقابل لبنان با نتیجه ۱۹-۲۹، در مقابل قطر با نتیجه ۱۶-۳۸، در مقابل اردن با نتیجه ۱۵-۲۸ و در مقابل سوریه با نتیجه ۸-۲۳ به پیروزی رسید.
یکه تازی تنیسور آملی در رنکینگ برترین های زنان ایران
ایرنا- سازمان لیگ فدراسیون تنیس جدیدترین رده بندی برترین تنیسورهای کشور را درحالی روز چهارشنبه اعلام کرد که، تنیسور آملی با صعود قابل توجهی، رقبای چندین ساله خود را در صدر جدول کنار زد و به تنهایی صدر این جدول را از آن خود کرد.
بر اساس اعلام این سازمان ، ‘ هنگامه عزیزی ‘ تنیسور موفق آملی در بخش بانوان رده سنی بزرگسالان و تا پایان مسابقات جام حذفی در کیش با کسب ۱۰۶۵ امتیاز جایگاه نخست رده بندی را از آن خود کرد و با اختلاف زیادی به سلطه چندین ساله غزاله ترکمن نفر نخست تنیس زنان ایران در جدول رده بندی پایان داد.
فریده شجاعی نایب رئیس بانوان فدراسیون بسکتبال شد
رئیس فدراسیون بسکتبال طی حکمی نایب رئیس بانوان این فدراسیون را منصوب کرد.
به گزارش ایسنا، رامین طباطبایی رئیس فدراسیون بسکتبال طی حکمی فریده شجاعی را به عنوان نایب رئیس این فدراسیون منصوب کرد.
یک سال با فریبا محمدیان در ورزش زنان ایران
ایسنا- فریبا محمدیان یک سال و یک ماه است که در سئول هدایتگر ورزش زنان ایران است. او روزهای پر پیچ و خمی را پشت سر گذاشته و راه دشواری برای تحقق ایدهالها در پیش خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، دی ماه سال گذشته مسعود سلطانی فر حکم معاونت امور ورزش زنان را برای فریبا محمدیان صادر کرد تا او به عنوان نفر نخست ورزش زنان ایران شناخته شود. محمدیان پس از خبر بازنشستگی اش در فدراسیون اسکیت به این سمت منصوب و جایگزین رباب شهریان شد.
میزان- سرپرست نایب رئیسی فدراسیون والیبال گفت: به دنبال اتخاذ سیاست چماق برای بانوان والیبالیست نیستم.
صدیقه کعبیزاده در خصوص جذب مربی خارجی برای تیم ملی بانوان اظهار داشت: سیاست فدراسیون والیبال این است که برای تیم ملی بانوان از مربی خارجی استفاده کنیم. در صحبتی که با طاهریان داشتم از او قول گرفتم که کمیته ملی المپیک در زمینه مربی خارجی به ما کمک کند.
محمدیان: سال ۹۷ برای حضور تماشاگران در رقابتهای زنان برنامه داریم
فریبا محمدیان امروز (یکشنبه) در حاشیه نشست نواب رییس والیبال بیان کرد: امروز برای تماشای دیدار دو تیم فوتسال بانوان ایران و روسیه به سالن خواهم آمد. فریبا محمدیان، معاون امور ورزش زنان در حاشیه نواب رییس والیبال بانوان، بیان کرد: امروز برای تماشای دیدار دو تیم فوتسال بانوان ایران و روسیه به سالن خواهم آمد.
او در پاسخ به این سوال که برخی از بازیکنان ملیپوش برای تبلیغات درباره این بازی ممنوع بودند و شما نیز امروز در جلسه نواب رییس مطرح کردید که ما باید برای حضور تماشاگر زن در مسابقات بانوان حمایت کنیم، تناقض وجود دارد، گفت: من در جریان تبلیغات این دیدار نبودم. اعتقاد من به طور کلی این است که ورزش بانوان باید توسط خود بانوان مورد حمایت ویژه قرار گیرد. درباره استفاده سالن مسابقات نیز اجازه دهید که خود فدراسیونها این موضوع را مدیریت کنند. در سال ۹۷ سناریویی برای ترویج رشتههای ورزشی با حضور تماشاگران بانوان داریم تا مسابقات بانوان با حضور تماشاگران زن برگزار شود.
باران کوثری: خود بانوان باید در مورد ورزش بانوان تصمیم بگیرند
ایسنا – بازیگر سینمای ایران معتقد است بانوان باید در مورد ورزش بانوان تصمیم بگیرند.
در حاشیه دیدار فوتسال تیمهای بانوان ایران و روسیه، باران کوثری اظهار کرد: این بازی یکی از هیجانانگیزترین بازیهای فوتسال بوده که تاکنون دیدم. البته من علم زیادی در مورد فوتسال ندارم اما خوشبختانه در این بازی توانستیم دو گل به ثمر برسانیم و نایب قهرمان جهان را شکست دهیم.
صوفی زاده: بدنبال افزایش سطح آمادگی ملی پوشان فوتسال بانوان هستیم
ایرنا- «لیلا صوفیزاده» نایب رییس بانوان فدراسیون فوتبال هدف اصلی برگزاری دو دیدار تدارکاتی تیم فوتسال بانوان ایران مقابل تیم روسیه را، افزایش آمادگی ملی پوشان به منظور شرکت قدرتمند در جام ملت های آسیا عنوان کرد.
صوفی زاده که دیدار تیم های ملی فوتسال بانوان ایران و روسیه را نزدیک مشاهده کرد، یکشنبه شب با بیان اینکه برگزاری دیدارهای تدارکاتی برای تیم های بانوان درسیاست های کلی این فدراسیون قرار دارد، در جمع خبرنگاران، افزود: پس از بازگشت از ترکمنستان برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم های ملی ایتالیا و روسیه برنامه ریزی کرده که هر دو بازی نیز برگزار شد.
وی افزود: این روند به منظور آماده سازی تیم ملی فوتسال بانوان ایران همچنان ادامه خواهد یافت و درآینده نزدیک نیز به همین منظور چند دیدار تدارکاتی مناسب دیگر برگزار خواهیم کرد.